Tervetuloa Asunto Oy Tuusulan Bulevardi -esittelyyn 14.1

tammi 9, 2024

Asunto Oy Tuusulan Bulevardi – Neljän yksilöllisen Townhousetalon yhtiö

Suunnitteilla olevan kohteen esittely Jämerällä sunnuntaina 14. tammikuuta 2024 klo 12-13

Osoite: Jämerän toimisto, Fallåker 1, 02740 Espoo 

Tuusulan Puustellinmetsän asuinalueelle rakentuva Asunto Oy Tuusulan Bulevardi tulee käsittämään 4 Townhouse tyyppistä täyskivitaloa.

Erillistalot ovat suunniteltu sinulle, joka arvostat tyylikästä ja huoletonta omakotiasumista. Nyt ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa olevan asunto-osakeyhtiön erillistalot rakennetaan kahteen tasoon huoneistoalojen ollessa väliltä 115m2 – 136m2 ja huoneita huoneistoilla on neljästä viiteen. Asuntojen avokeittiön ja olohuoneen muodostamaan yhtenäiseen tilaan tuo valoa suuret lounaaseen avautuvat ikkunat. Lasiliukuovet avautuvat oleskelutilan levyiselle katetulle terassille ja pihalta käyntiportti bulevardin puistolehmusten rajaamalle kävelytielle. Sisäänkäynnin yhteydessä on oma autopaikka ja varasto.

Asunnot tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas ja huoleton poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi omakotitaloissa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Perustason materiaalivalintojen lisäksi kohteet ovat yksilöitävissä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti uniikeista pintamateriaaleista ja laadukkaista kiintokalusteista lähtien.

Asunnot myydään ilman yhtiövelkaosuuksia. Asunto-osakeyhtiö Tuusulan Bulevardi rakennetaan omalle tontille. Arvioitu valmistuminen 09/2024.

Ota ensimmäinen askel kohti unelmakotiasi ja varaa asunto!

Yhteydenotot, varaukset ja lisätiedot välittäjältä. Niko Karhu | Kiinteistönvälittäjä LKV, partner | 040 500 2789 |

Varaa omasi nyt

Ennakkovaraa