Mikä on Jämerä Movein?

Jämerä MoveIn

Yksinkertaista ja huoletonta omakotiasumista

Onko sinunkin haaveena asua huolettomassa, tyylikkäässä ja valmiiksi rakennetussa omakotiasunnossa? Jämerä MoveIN-kohteet edustavat nykyaikaista townhouse-ajattelua, jonka kantavana ajatuksena on yhdistää hyvä tilankäyttö sekä laadukas rakentaminen ja materiaalit kompaktiin, lähellä palveluita sijaitsevaan tonttikokoon. Meidän MoveIN-kohteemme poikkeavat perinteisestä townhouse-rakentamisesta siten, että asunnot rakennetaan irti viereisen talon seinästä, mikä edesauttaa viihtyvyyttä ja tuo omaa rauhaa. Jämerä MoveIN Townhouse voi olla myös erillispientalo tai paritalo. Etsimme jatkuvasti uusia tontteja jalostettavaksi kaupunkikodeiksi asiakkaillemme.

Hyvä arkkitehtuuri on laadukkaan asumisen lähtökohta. Tyylikkäät ja modernit Jämerä MoveIN-kohteet rakennetaan täysin muuttovalmiiksi, joten sinun ei tarvitse murehtia rakennuttamisen tuomista haasteista. Voit yksilöidä tulevan kotisi mieltymyksiesi mukaisesti valitsemalla sopivat pintamateriaalit ja kiintokalusteet laadukkaista vaihtoehdoista. Lopputuloksena yksinkertaista ja tyylikästä omakotiasumista ilman huolia.

Kohteet

Muut kohteet

asunto oy tuusulan bulevardi ja Avenue

Tuusulan Puustellinmetsän asuinalueelle rakentuvat Asunto Oy Tuusulan Bulevardi ja Avenue käsittävät 9 Townhouse tyyppistä täyskivitaloa. Talot rakennetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen, Tuusulan Bulevardin, 4 talon arvioitu valmistuminen 1/2024, ennakkomarkkinoinnissa. Toisen vaiheen, Tuusulan Avenuen, 5 taloa suunnitteluvaiheessa. Asunnot myydään ilman yhtiövelkaosuuksia ja omatonttisina.

Talo F

Pikkupolku 2, Tuusula

114 m²

vmh 494 313 €

Talo G

Pikkupolku 2, Tuusula

134 m²

vmh 490 014 €

Talo H

Pikkupolku 2, Tuusula

128 m²

vmh 492 127 €

Talo I

Pikkupolku 2, Tuusula

136 m²

vmh 531 015 €

Varaa omasi nyt

Ennakkovaraa