Mikä on Jämerä Movein?

Jämerä MoveIn

Yksinkertaista ja huoletonta omakotiasumista

Onko sinunkin haaveena asua huolettomassa, tyylikkäässä ja valmiiksi rakennetussa omakotiasunnossa? Perinteisenä ja palkittuna kivitalorakentajana tunnetun Jämerän MoveIN -kohteet edustavat nykyaikaista townhouse- ja kaupunkipientaloajattelua, jonka kantavana päämääränä on yhdistää hyvä tilankäyttö sekä laadukas rakentaminen ja materiaalit kompaktiin, lähellä palveluita sijaitsevaan tonttikokoon. Meidän townhouse -kohteemme poikkeavat perinteisestä rivitalo -rakentamisesta siten, että asunnot rakennetaan irti viereisen talon seinästä, mikä edesauttaa viihtyvyyttä ja tuo omaa rauhaa. Jämerä MoveIN -kohde voi olla myös usean erillispientalon ryhmä tai paritalo.

Etsimme jatkuvasti uusia tontteja jalostettavaksi kaupunkikodeiksi asiakkaillemme. Jos siis olet rakentamassa samalle tontille useampaa taloa, ole meihin yhteydessä niin tehdään se yhdessä.

Hyvä arkkitehtuuri on laadukkaan asumisen lähtökohta. Tyylikkäät ja modernit Jämerä MoveIN-kohteet rakennetaan täysin muuttovalmiiksi, joten sinun ei tarvitse murehtia rakennuttamisen tuomista haasteista. Voit yksilöidä tulevan kotisi mieltymyksiesi mukaisesti valitsemalla sopivat pintamateriaalit ja kiintokalusteet laadukkaista vaihtoehdoista. Lopputuloksena yksinkertaista ja tyylikästä omakotiasumista ilman huolia.

Kohteet

Muut kohteet

Tontti 14

Hilman Ruusupolku, Lempäälä

104 htm²

415 590 €

Tontti 13

Hilman Ruusupolku, Lempäälä

141 htm²

510 280 €

Tontti 12

Hilman Ruusupolku, Lempäälä

136 htm²+AT

myyty

Tontti 11

Hilman Ruusupolku, Lempäälä

130 htm²

514 202 €

Talo G

Pikkupolku 2, Tuusula

134 m²

vmh 516 965 €

Talo H

Pikkupolku 2, Tuusula

128 m²

vmh 519 195 €

Varaa omasi nyt

Ennakkovaraa