Jämerä Kivitalo

Jämerä Kivitalo

Juhaninkuja 11 A, Mankkaa Espoo

5h + k + rt + khh + kph + s + wc + vh + var + harraste + työh.

 

122,5 m²

Asuinpinta-ala

5

Huonetta

2

Kerrosta

1 150 000 €

Myyntihinta

Tyylikkäitä ja huolettomia hetkiä omakotiasumisen parissa

Ennakkomarkkinoinnissa Mankkaan arvostetulle Juhanilan pientaloalueelle valmistuva Jämerä kivitalo, joka yhdistää laadukkaan rakentamisen ja ekologisen asumisen.  Kohteen rakentamisesta vastaa TM Kivitalo Oy ja rakennusaika on noin 10 kuukautta aloituksesta. Kohteelle on myönnetty kaikki tarvittavat luvat, joten rakentaminen voi alkaa nopeasti.

Lämmitysmuotona toimii energiatehokas maalämpö, joka yhdessä vesikiertoisen lattialämmityksen ja koneellisen ilmanvaihdon kanssa varmistaa viihtyisän ja ekologisen asumisen. Energialuokka on A, ja aurinkopaneeleille on varattu paikka, mikä tekee tästä kodista kestävän valinnan.

Tontti on tilava, käsittäen 1189 neliömetriä ja se on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahteen yhtä suureen rakennuspaikkaan sekä yhteiseen alueeseen, mikä tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen asumissuunnitteluun.

Tämä ainutlaatuinen kohde tarjoaa suoran yhteyden luontoon ja viihtyisään ympäristöön, sijaiten Juhaninkujan päässä. Kodin sisääntulo on tilava ja valoisa, heijastaen ylellistä suunnittelua. Alakerrassa sijaitsevat tilavat makuuhuoneet ja harrastetila, kun taas yläkerrassa avautuu avara oleskelutila yhdistäen luonnonläheisyyden ja modernin asumisen.

SUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN
Jämerä Kivitalot Oy

ARKKITEHTISUUNNITTELU
Studio Rosberg

YHTEYDENOTTO JA TIEDUSTELUT
TM Kivitalo Oy, Timo Salo, puh: 040 5511 817

Varaa omasi nyt

Ennakkovaraa