Townhouse TUUSULA II
Talo B, suunnitteilla

Pikkupolku 2, asunto oy Tuusulan avenue

4 h, avok./ruok., saunaos., khh, 2 wc, var/tekn.tila, terassi, parveke

128 m²

asuinpinta-ala

4

huonetta

2

kerrosta

suunnitteilla oleva erillistalo

4 h, avok./ruok., saunaos., khh, 2 wc, var/tekn.tila, terassi, parveke

Puustellinmetsän asuntomessualueelle ”Tuusulan bulevardin” varrelle rakentuva yksityinen townhouse-asunto odottaa sinua, joka arvostat tyylikästä ja huoletonta omakotiasumista.

Suunnitteilla oleva erillistalo B rakennetaan kahteen tasoon huoneistoalan ollessa 128 . Avokeittiön ja olohuoneen muodostamaan yhtenäiseen tilaan tuo valoa suuret lounaaseen avautuvat ikkunat. Lasiliukuovet avautuvat oleskelutilan levyiselle katetulle terassille ja pihalta on käyntiportti bulevardin puistolehmusten rajaamalle kävelytielle. Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on oma autopaikka ja varasto.

Asunto tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla. Lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas ja huoleton poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi asunnossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Asunto on yksilöitävissä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti uniikeista pintamateriaaleista ja laadukkaista kiintokalusteista lähtien.

Asunto-osakeyhtiö rakennetaan Tuusulan kunnan vuokratontille. Asunto-osakeyhtiön on mahdollista lunastaa tontti kunnalta rakennusten käyttöönoton jälkeen.

SUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN
Jämerä Kivitalot Oy

ARKKITEHTISUUNNITTELU JA PÄÄSUUNNITTELIJA
Arkkitehtitoimisto Arte, Kirsi Lehtonen

 

Ennakko­varaa talo F

Ennakkovaraus

Kohteet

Muut kohteet

asunto oy tuusulan bulevardi ja Avenue

Tuusulan Puustellinmetsän asuinalueelle rakentuvat Asunto Oy Tuusulan Bulevardi ja Avenue käsittävät 9 Townhouse tyyppistä täyskivitaloa. Talot rakennetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen, Tuusulan Bulevardin, 4 talon arvioitu valmistuminen 1/2024, ennakkomarkkinoinnissa. Toisen vaiheen, Tuusulan Avenuen, 5 taloa suunnitteluvaiheessa. Asunnot myydään ilman yhtiövelkaosuuksia ja omatonttisina.

Talo F

Pikkupolku 2, Tuusula

114 m²

vmh 494 313 €

Talo G

Pikkupolku 2, Tuusula

134 m²

vmh 490 014 €

Talo H

Pikkupolku 2, Tuusula

128 m²

vmh 492 127 €

Talo I

Pikkupolku 2, Tuusula

136 m²

vmh 531 015 €