Townhouse TUUSULA II
Talo F

Pikkupolku 2, asunto oy Tuusulan bulevardi

4 h, avok./ruok., saunaos., khh, 2 wc, var/tekn.tila, terassi

114 m²

asuinpinta-ala

4

huonetta

2

kerrosta

494 313 €

velaton myyntihinta

Tyylikästä ja huoletonta omakoti­asumista

Ennakkomarkkinoinnissa. Arvioitu valmistuminen 11/2024

4 h, avok./ruok., saunaos., khh, 2 wc, var/tekn.tila, terassi

Puustellinmetsän asuntomessualueelle ”Tuusulan bulevardin” varrelle rakentuva yksityinen townhouse-asunto odottaa sinua, joka arvostat tyylikästä ja huoletonta omakotiasumista.

Nyt varattavissa oleva erillistalo F rakennetaan kahteen tasoon huoneistoalan ollessa 114 m². Avokeittiön ja olohuoneen muodostamaan yhtenäiseen tilaan tuo valoa suuret lounaaseen avautuvat ikkunat. Lasiliukuovet avautuvat oleskelutilan levyiselle katetulle terassille ja pihalta on käyntiportti bulevardin puistolehmusten rajaamalle kävelytielle. Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on oma autopaikka ja varasto.

Asunto tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla. Lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas ja huoleton poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi asunnossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Asunto on yksilöitävissä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti uniikeista pintamateriaaleista ja laadukkaista kiintokalusteista lähtien. Ota ensimmäinen askel kohti unelmakotiasi ja varaa asunto.

Talo tulee rakentumaan omalle tontille.

Lataa esite: Asunto Oy Tuusulan Bulevardi

SUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN
Jämerä Kivitalot Oy

ARKKITEHTISUUNNITTELU JA PÄÄSUUNNITTELIJA
Arkkitehtitoimisto Arte, Kirsi Lehtonen

KOHDETTA MYY
Niko Karhu
Kiinteistövälittäjä, LKV, partner Bo LKV Oy
040 500 2789

Ennakko­varaa talo F

Ennakkovaraus

Kohteet

Muut kohteet

asunto oy tuusulan bulevardi ja Avenue

Tuusulan Puustellinmetsän asuinalueelle rakentuvat Asunto Oy Tuusulan Bulevardi ja Avenue käsittävät 9 Townhouse tyyppistä täyskivitaloa. Talot rakennetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe, Tuusulan Bulevardi on ennakkomarkkinoinnissa. Toinen vaihe, Tuusulan Avenue, 5 talon kohde Bulevardin naapuriin, on suunnitteluvaiheessa. Asunnot myydään ilman yhtiövelkaosuuksia ja omatonttisina.

Talo G

Pikkupolku 2, Tuusula

134 m²

vmh 490 014 €

Talo H

Pikkupolku 2, Tuusula

128 m²

vmh 492 127 €

Talo I

Pikkupolku 2, Tuusula

136 m²

vmh 531 015 €